Moln8 banner

Mingelkväll • Tisdag

 

17.15-18.45

Mingel på KCCC, mat och dryck, underhållning från Malte Hallquist

 

18.45

Från KCCC:s brygga tar vi oss nu på Klarälven vidare till nästa destination. Vi tar båt genom pråmkanalen och slussen vidare till Inre hamn och Olssons Bazar. Olssons Bazar öppnar denna kväll dörrarna enbart för oss FLISA-deltagare. Kvällens band är Among Souls, läs gärna mer om dem här nedanför. Ta möjligheten och tillfället att fortsätta mötet och nätverkandet mer informellt i en fantastiskt trevlig och avslappnad miljö. 

 


För de som inte åker med båt finns möjlighet att gå en härlig promenad längs pråmkanalens allé till Inre hamn. För de som checkar in på hotell denna tid kommer värdar finnas på alla hotell för gemensam gång 19.30 från respektive hotells foajé.

 
 

Kvällens underhållning 


Malte Hallquist

Malte Hallquist är komiker och föreläsare som lockar till skratt och eftertanke över hela Sverige. 
Flitigt bokad som underhållare, föreläsare, konferencier/moderator samt som skådespelare.

Among Souls

Med singer/songwriterrötter har Among Souls funnit sitt sound influerad av indie/pop-rock, americana och folk – framställd ur den allra djupaste värmländska urskogen. Självklart har iallafall en av bandmedlemmarna ambulanssjuksköterskekompetens och ständigt ljuder bandets musik i ambulansen.Om du råkar känna igen bandnamnet beror det troligen på deras framgångar de senaste åren i värmländsk radio, från sommarens Putte i Parken-festival eller från din ambulanstransport med basisten. Låtarna sprider glädje och går rakt in i hjärta och själ.

 

 

Tillbaka till program