Moln8 banner

Info inför FLISA i Karlstad

 

Monterservice
Nu kan ni beställa monterservice via denna länk >> Monterservice Alla montrar är grundutrustade med, montervägg och el. Notera att montermatta bara ingår i de stora bilmontrarna. Lokalen har ett bra trådlöst nätverk. Vänligen boka monterservice så snart som möjligt, dock senast 31 aug.

App
Via monterservicebokningslänken samlar vi även in företagsloggor och information till appen vi använder under FLISA-dagarna i Karlstad. Om du inte har färdig text om ditt företag just när du bokar monterservice går den att komplettera via mail senare.

Nyhet- Utställare Scanning, beställs tillsammans med monterservice.
Utställar scanning är ett verktyg för att få ordning och reda på alla kontakter – och för att kunna göra den värdefulla uppföljningen. Dessutom kan du använda dessa kontakter till att vara proaktiv och bjuda in till nästa mässa på ett effektivt sätt. Alla som arbetar i montern laddar enkelt ner Appen och scannar alla monterbesökare. I samband med detta kan de också markera vilka produkter och tjänster som respektive besökare var intresserade av. Försäljningschefen får en realtidsrapport över vem som träffat vem och vem som var intresserad av vad.

Gods och inflyttning
Gods skickas med ankomst tidigast 12 september. Leveranstid 08.00-16.30, tydligt märkt till:
Det finns ingen lastkaj så de lastbilar som kommer måste ha bakgavellift eller en beställa en frontlastare. 

Karlstad CCC
FLISA
Företagsnamn/monternummer
Tage Erlandergatan 8D
652 20  KARLSTAD

Inflyttning sker från måndag 16 sep kl 12.00-20.00 och mässhallen öppnar för er utställare redan kl 07.00 på tisdag 17 sep. OBS! Bilar senast 18.00 (man demonterar en ruta som ska hinna byggas tillbaka)

Har du missat att boka av utställarkort och logi klicka här >>