Moln8 banner

Underhållning

 

Rongedal

Tvillingbröderna Magnus och Henrik Rongedal växte upp i Molkom i Värmland. De startade tillsammans med bland annat David Shutrick, Molkoms första popband, Priapisterna.
Med flytten till huvudstaden blir bröderna snabbt etablerade i musikbranschen, Magnus bl.a. som frontfigur i pop-duon Big Money och deltagande i Melodifestivalen. Rongedal kommer tillsammans med sitt band bjuda på förstklassig underhållning och det kommer bli väldigt svårt att sitta still!

DJ Linus Oregran

Linus är 28 år och bosatt i Karlstad. Till vardags spelar Linus på olika nattklubbar i stan med omnejd men ibland sticker han iväg och spelar utomlands och då främst på Cypern och i Thailand. Eftersom Linus spelar på olika sorters klubbar, ställen och evenemang så är hans musikintresse brett och han mäktar med de flesta genrer som finns. Med tanke på FLISA-kongressen och den breda målgruppen kommer Linus spela allt från det fina 80-talet till det ni hör på radion idag, mixat till en trevlig kompott som han hoppas kommer göra alla nöjda och glada.
När Linus inte spelar musik så arbetar han som sjuksköterska inom kirurgin i Karlstad samt utbildar sig till specialistsjuksköterska i kirurgi på Linköpings Universitetssjukhus.

Tillbaka till onsdagens sociala program